Nyheter

Glad Sommar önskar IKC Fonder

Vi går mot semestertider och sommaren nalkas. Några av er kanske redan kopplar av i hängmattan med en spännande bok eller promenerar i det vackra vädret längs stranden. Några av er kanske planerar att resa och uppleva nya saker.

 

Det är glädjande att det går bra för våra fonder och vår nylanserade fond IKC Filippinerna Flexibel har dessutom uppvisat en särskilt stark utveckling. Under vårkanten har vi varit ute och marknadsfört den nya fonden och intresset har varit stort och många är nyfikna på investeringsmöjligheterna i landet. IKC Filippinerna Flexibel toppar listan för de premiepensionsfonder som fått flest nya sparare under våren.

 

Idag kan vi erbjuda åtta stycken IKC Fonder med olika placeringsinriktningar via Pensionsmyndigheten. Läs mer om IKC Fonders premiepensionsparande HÄR. Förvaltningsavgiften för IKC Filippinerna Flexibel (andelsklass A) är 0 % under hela 2014 om du investerar via din premiepension eller direkt hos IKC Fonder. Passa på – var med och investera från början!

 

Under våren har vi jobbat intensivt med att öka vår tillgänglighet genom möjligheten att köpa våra fonder hos olika samarbetspartners. Detta fortsätter vi att utveckla – allt för att det ska bli enkelt och smidigt att investera i våra fonder. Våra fonder finns tillgängliga för fondsparande hos; Avanza, Nordnet, Fondmarknaden, Aktieinvest, Carnegie och Länsförsäkringar Bank.

 

Vi på IKC Fonder vill med dessa ord önska dig och dina närmaste en riktigt glad och trevlig sommar!