Nyheter

Du vann SOS Barnbyars gåvokort

Under Aktiespararnas Fondkväll i Uppsala den 15 oktober lottade IKC Fonder ut fem stycken gåvokort. Gåvan går till SOS Barnbyars familjestärkande program i Tambacounda, Senegal.

 

Vinnarna till gåvokorten blev:

  • Agneta Lagerquist, Uppsala
  • Tom Ingman, Upplands Väsby
  • Annelie Hjelmstedt, Uppsala
  • Fredrik Johansson, Enköping
  • Ove Johansson, Uppsala

Gåvokorten har skickats på email till vinnarna.

 

SOS Barnbyars familjestärkande arbete i Senegal har fokus på att ge familjerna förutsättningar att ta hand om sina barn. Där ges utsatta familjer olika former av stöd för att själva ta sig ur fattigdom. Näringsrik mat till barn och deras familjer är en del av detta stöd.


IKC Fonders samarbete med SOS Barnbyar

Sedan 2013 samarbetar IKC Fonder med en SOS barnby i Manila och genom detta stödjer vi deras verksamhet med att skapa en trygg familjemiljö för barn och ungdomar. SOS Barnbyar hjälper föräldralösa övergivna och utsatta barn över hela världen. Barnbyn i Manila har funnits sedan början på 60-talet. Här får barnen möjlighet att gå i skolan och leva ett familjeliv.

 

Vi tycker precis som SOS Barnbyar att en kärleksfull familj är det allra viktigaste i ett barns liv. Därför vill vi inspirera dig att stödja denna viktiga verksamhet och vill du veta mer om hur man blir fadder eller ett fadderföretag klicka HÄR.         

 

Pluggannons_Fadder_Text_270x161