Nyheter

Grattis - du vann SOS Barnbyars gåvokort!

Under Nordnets fondkvällar i Göteborg, Borås och Skövde 11 - 13 november lottade IKC Fonder ut gåvokort från SOS Barnbyar.

 

Grattis till vinnarna!

  • Jan-Åke Bergh, Göteborg
  • Birgitta Sjöholm, Borås 
  • Elvi Meyner, Skövde


Under Aktiespararnas fondkväll i Södertälje den 17 november lottade IKC Fonder ut ett gåvokort.


Grattis till vinnaren!

  • Björn Engqvist, Södertälje

Gåvorna går till SOS Barnbyars familjestärkande program i Tacloban, Filippinerna. I november 2013 ödelade tyfonen Haiyan stora delar av Filippinerna. Staden Tacloban låg i mitten av förödelsen och håller fortfarande på att återuppbyggas. Många förlorade familjemedlemmar, hem och arbete.


Gåvokorten har skickats till vinnarna.


IKC Fonders samarbete med SOS Barnbyar

Sedan 2013 samarbetar IKC Fonder med en SOS barnby i Manila och genom detta stödjer vi deras verksamhet med att skapa en trygg familjemiljö för barn och ungdomar. SOS Barnbyar hjälper föräldralösa övergivna och utsatta barn över hela världen. Barnbyn i Manila har funnits sedan början på 60-talet. Här får barnen möjlighet att gå i skolan och leva ett familjeliv.

 

Vi tycker precis som SOS Barnbyar att en kärleksfull familj är det allra viktigaste i ett barns liv. Därför vill vi inspirera dig att stödja denna viktiga verksamhet och vill du veta mer om hur man blir fadder eller ett fadderföretag klicka HÄR.

Pluggannons_Fadder_Text_270x161