Nyheter

Visst blir man arg!

Det finns barn som varken har mat för dagen eller en vuxen som tar hand om dem. Ge lite av din tid och förändra livet för barn som saknar allt. 

Börja med två timmar!

SOS Barnbyar håller på att starta upp en frivilliggrupp i Malmö för engagerade personer som vill arbeta ideellt för dem med insamling, kännedom och sprida SOS Barnbyars budskap. Du bestämmer själv ambitionsnivån på den hjälp du kan bidra med. Är du intresserad?

Kom på informationsmöte den 24 februari, kl. 18 - 20.

Adress: Mosaiken, Porslinsgatan 3, 3 tr i Malmö

Anmälan till mötet: lena.thaunglinden@sos-barnbyar.se senast 17 februari. 


Sprid gärna inbjudan som du kan hämta HÄR till vänner, släktingar, bekanta, kunder och samarbetspartners som du vet är intresserade av att hjälpa utsatta barn. Dela inbjudan i dina sociala medier!


Välkommen hälsar vi på SOS Barnbyars vägnar!


Pluggannons_Fadder_Text_270x161


Sedan 2013 stödjer vi SOS Barnbyars verksamhet genom vårt fadderskap. Detta ger dem möjligheten att bidra med att skapa en trygg familjemiljö för barn och ungdomar. SOS Barnbyar hjälper föräldralösa övergivna och utsatta barn över hela världen. I barnbyarna bor barnen tillsammans med anställda bymammor i egna familjer tills barnen är redo att flytta hemifrån. 


Vi vill även inspirera dig att stödja denna viktiga verksamhet och vill du veta mer om hur man blir fadder eller ett fadderföretag klicka HÄR.