Nyheter

Tema Ostasien med IKC Fonder och Tundra Fonder

Aktiespararna Göteborg bjuder in till en fondkväll med temat Ostasien den 27 oktober i Göteborg.


IKC Filippinerna är en aktivt förvaltad aktiefond som främst investerar i filippinska bolag eller bolag som bedriver ekonomisk verksamhet i Filippinerna. Filippinerna är Sydostasiens snabbast växande ekonomi och har en andraplats när det gäller högst tillväxt i hela Asien. Försäljningschef Eva Tufvesson kommer denna kväll berätta om den nya tillväxtmarknaden Filippinerna.

 

 

Tundra Fonder är en oberoende fondförvaltare specialiserad på frontiers markets, de nya tillväxtmarknaderna. De är baserade i Stockholm och har ett kontor i Karachi för analys av asiatiska gränsmarknader såsom Vietnam, Pakistan, Bangladesh och Sri Lanka. Fondbolaget fokuserar på frontiers markets för att de ser stora möjligheter inom tillgångsklassen under lång tid framöver. Tundra Vietnam Fund är Skandinaviens första aktivt förvaltade aktiefond med inriktning mot den vietnamesiska aktiemarknaden.

 

 

Vill anmäla dig till eventet i Göteborg?

 

Anmäl dig senast fredagen den 23/10 genom inbetalning till Aktiespararna Göteborg Väst, PlusGirokonto 256339-3. Märk talongen med "Ostasien" samt med namn, medlemsnummer och telefonnummer. För ej medlemmar med namn och telefonnummer.