Tobias Olsson - bred erfarenhet från 20 år i finansbranschen

Tobias 179x179 2

Försäljningschef

Telefon: 0734-217 201


Tobias roll på IKC Fonder

Tobias arbetar som försäljningschef med huvuduppgift att utveckla relationerna med våra distributörer. Tobias är stationerad på vårt kontor i Stockholm med ansvar för Stockholmsområdet samt mellersta och norra Sverige.


Bakgrund

Tobias har arbetat inom bank, finans- och försäkringsbranschen sedan 1992 då han började på Skandinaviska Enskilda Banken. Ett par år senare blev han kundansvarig i Länsförsäkringar Wasas fondbolag. 2001 anställdes han inom danske Bank där han efter några år hade ansvar för marknadsföring och att utveckla nya fondprodukter på den nordiska marknaden. 


2006 anställdes Tobias på Nordea där han främst ansvarade för att koordinera samarbetet mellan Investment Management, Private Banking samt Liv & Pension. Efter några år blev Tobias ansvarig för att utveckla rollen och konceptet kring Nordeas Placerings- och pensionsspecialister samt därigenom även programansvarig för yrkesutbildningen Försäkringsskolan. Efter några år som försäljningschef inom bankens verksamhet mot privat- och företagskunder i Stockholmsområdet har Tobias den senaste tiden arbetat med att bygga upp en dotterbolagsverksamhet till värdepappersbolaget Exceed i Sverige.

 

Flexibel blandfond

IKC 0-100 -  Du behöver inte själv vara aktiv i valet mellan aktier och räntor >>